Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Στο Ελληνικό κλιμάκιο του CAOC TORREJON ο Σχης (ΣΙ) Αθανάσιος Τσιμενίδης
Ο Ιερέας του ΑΤΑ , Σχης(ΣΙ)Αθανάσιος Τσιμενίδης, επισκέφθηκε από τις 23/2 έως και 26/2/2017 το Ελληνικό κλιμάκιο που είναι τοποθετημένο στο CAOC TORREJON.
Το CAOC TORREJON είναι ουσιαστικά η μετεξέλιξη του CAOC 8,βάση της νέας δομής του ΝΑΤΟ που αποφασίσθηκε τον Ιούνιο του 2011 από τους ΥΕΘΑ της συμμαχίας.
Την 1 Ιουλίου 2013 , έλαβε την αρχική επιχειρησιακή ικανότητα,ενώ την πλήρη (FOC) την έλαβε στις 17 Οκτωβρίου 2014.

Σήμερα το CAOC TORREJON καλύπτει την περιοχή που απλώνεται στην Ευρώπη νότια από τις Αλπεις, πραγματοποιώντας εναέρια αστυνόμευση από τα Κανάρια μέχρι την Τουρκία και απο τις Αζόρες μέχρι τη Ρουμανία.

Το CAOC TORREJON επανδρώνεται με 185 περίπου στελέχη από 16 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.
Ο δη/της είναι Ισπανός Υποπτέραρχος ενώ ο υπ/της Έλληνας Ταξίαρχος.
Το CAOC , έχει 2 κυρίους κλάδους, ένα στατικό στρατηγείο και ένα αναπτυσσόμενο, ενώ αποτελεί σήμερα χώρο συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων και εθνών.

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.