Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση των Εφ. Αξ/κών Λάρισας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη ΚόκκαληΠάντα βρίσκει  χρόνο ο  «μάχιμος  Εφ.  Αξ/κός»  Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης για τους Έφ. Αξ/κούς της Λάρισας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στη Λάρισα το Σάββατο 18 Φεβ 2017, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Λάρισας κ. Απ. Βερέμη για τις προετοιμασίες ενόψει του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εφέδρων Αξιωματικών που θα γίνει στην πόλη της Λάρισας στις 17-19 Μαρτίου 2017 , στο Δημοτικό Ωδείο.  Συζητήθηκαν  θέματα που έχουν να κάνουν με την καλύτερη οργάνωση του Συνεδρίου  μιας και όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου, τόσο αυξάνονται οι δηλώσεις συμμετοχής και παράλληλα οι ευθύνες της Οργανωτικής Επιτροπής .

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας  βεβαίωσε τον  υψηλό «συνάδελφο» για την επιτυχία του Συνεδρίου λέγοντάς του ότι  «και αύριο να γίνει το Συνέδριο κύριε Υπουργέ, είμαστε έτοιμοι να το φέρουμε εις πέρας με επιτυχία».

Η αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε τον Υφυπουργό αποτελούνταν από τον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Λάρισας κ. Απόστολο Βερέμη, τον Ταμία του Συνδέσμου κ. Μπάμπη Τσιτσιβά και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Φωκά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.