Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Ρητή δήλωση του Προέδρου της ΕΑΑΣ Υπτγου ε.α Ε.Ν.ΔανιάΑγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητά μέλη της Ένωσης των εκλιπόντων συναδέλφων, με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, που ως σκοπό έχουν να δημιουργήσουν σύγχυση, αλλά και να μειώσουν το παραχθέν από το ΔΣ έργο, με προφανή απώτερο σκοπό να μειώσουν το ΚΥΡΟΣ και την Προσωπικότητά μου, ενόψει των επικείμενων εκλογών της 19 Φεβ.2017, σας κοιτάζω στα μάτια και

                                                   Σ α ς  δ ι α  β  ε β α ι ώ ότι:

1ον Η ΕΑΑΣ έχει καταθέσει αίτηση ακύρωσης κατά του ν.4387/16, η εξέταση της οποίας έχει προσδιοριστεί για την 7η Απρ.2017.Η αίτηση ακύρωσης  που κατατέθηκε ενώπιον του Σ.τ.Ε, περιλαμβάνει  την αποσύνδεση των συντάξεων από τους μισθούς , την υπαγωγή μας στον ΕΦΚΑ, τις συντάξεις χηρείας κ.λ.π. και λόγω του επείγοντος και προκειμένου να προλάβουμε την προθεσμία κατάθεσης της αίτησης , αναφέρεται σ’ αυτήν ότι θα κατατεθεί και λεπτομερές υπόμνημα.
 2ο Σχετικά με την διακοπή του μερίσματος από το ΜΤΣ για τις χήρες, αυτό αφορά σε ατομική Διοικητική Πράξη, που εκδίδει το Μ.Τ.Σ ,σε εκτέλεση και προσαρμογή της πράξης απονομής συντάξεως του Γ.Λ.Κ, όπως προβλέπεται στο άρθρο 43 του ν.3943/11 και σε συνδυασμό με το άρθρο 12 του ν.4387/16.

                                                                               Με τιμή.

                                                              Υπτγος ε.α Ε.Ν.Δανιάς.
                                                   Πρόεδρος & Υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.