Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Ο πιανίστας της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης


Ρεπερτόριο και με στατιωτικά εμβατήρια σε πιάνο περιελάμβανε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασε προχθές το μεσημέρι στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της δεξίωσης των αποφοίτων της ΣΣΕ τάξεως '83, ο πιανίστας της Λέσχης οπλίτης Άγγελος Ποιμενίδης.
Απόφοιτος του κρατικού ωδείου Θεσσαλονίκης και με σπουδές στο  Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, άριστος πιανίστας ο Άγγελος διασκέδασε τους παρευρισκόμενους στο γεύμα. 
Ξεχωριστή στιγμή στο πρόγραμμα η ώρα που έπαιξε στρατιωτικά εμβατήρια στο πιάνο κάτι που σχολιάστηκε ευχάριστα όλους. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον βιντεοσκοπήσαμε σε δύο εμβατήρια τα οποία αφιερώνουμε στους αναγνώστες του kranosgr.
Δείτε το βίντεο:  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.