Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση του Συνδέσμου Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λέσχη Αξκών Φρουράς Θεσσαλονίκης, χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας από τον Σύνδεσμο Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας, συνοδεία ζωντανής μουσικής και εξαίσιων εδεσμάτων. 

Περισσότερα από 200 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου (καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων και του καταδρομικού πνεύματος) διασκέδασαν και χόρεψαν σε εορταστικό κλίμα. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές κύριοι Καλαφάτης Σταύρος, Γκιουλέκας Κων/νος και Ορφανός Γεώργιος καθώς και ο Δκτής της Iης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σίμος Χρήστος, ο Δκτής της 1ης ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ, ο Δκτής της 71 Α/Μ ΤΑΞ ΠΖ, ο Υποδιοικητής και Επιτελάρχης της Iης ΜΠ,  και εκπρόσωπος του Δκτού του Γ΄ ΣΣ/NDC-GR λόγω απουσίας του Στρατηγού Δκτή σε έκτακτη υπηρεσιακή υποχρέωση. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αντγος ε.α Μήττας Δημήτριος τίμησε 4 πρώην προέδρους του Συνδέσμου απονέμοντάς τους πλακέτα με το έμβλημα του Συνδέσμου, για την σημαντικότατη και ανιδιοτελή  προσφορά τους η οποία είχε ως αποτέλεσμα την διατήρηση της ιστορικής μνήμης, την διοχέτευση της τόλμης και του καταδρομικού πνεύματος στην κοινωνία, την διατήρηση του αγωνιστικού φρονήματος και των ηθικών αξιών των ιδρυτών Ιερολοχιτών. 

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους τίμησαν τον Σύνδεσμο με την παρουσία τους, καθώς και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της, όπως το τμήμα της Στρατιωτικής Μουσικής του Γ΄ ΣΣ, το προσωπικό της ΛΑΦΘ, αλλά και το catering «Διαμαντής» για την εξαιρετική ποιότητα εδεσμάτων, καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.