Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Τουρκία: Ελεύθερη η αντισμήναρχος που ήταν στα Ίμια


Σε νέες συλλήψεις, συνολικά 177 αστυνομικών, προχώρησαν οι τουρκικές αρχές σε ταυτόχρονη επιχείρηση σε 25 τουρκικές επαρχίες, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Άγκυρας, της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης, του Γκαζιαντέπ και του Ικονίου. Οι αστυνομικοί είναι ύποπτοι για συμμετοχή στην οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν (FETO).
Στο μεταξύ, απελευθερώθηκε τελικά η αντισμήναρχος Μπιλγκεχάν Μπουλμπούλ, και ο επίσης αντισμήναρχος Nαΐλ Μπουλμπούλ, οι οποίοι είχαν συλληφθεί ως ύποπτοι της οργάνωσης του Γκιουλέν.


H αντισμήναρχος, συνόδευε τον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στα Ίμια, και την επόμενη μέρα συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές.  Το αντρόγυνο απελευθερώθηκε μεν, αλλά θα βρίσκεται υπό δικαστικό έλεγχο. Σύμφωνα με καταγγελίες μαρτύρων, η Μπουμπούλ ερχόταν σε επαφή με πραξικοπηματία, και ήταν μέλος της FETO.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.