Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Τουρκικές παραβιάσεις μετά την αναχώρηση του Π. Καμμένου από τα Ίμια8 υπερπτήσεις από τουρκικά μαχητικά εκ των οποίων οι 6 πάνω από τα Ιμια και οι 2 πάνω από την Καλόλιμνο, σημειώθηκαν λίγη ώρα  μετά την αναχώρηση του Πάνου Καμμένου από την περιοχή των Ιμίων όπου έριξε στεφάνι στο σημείο που κατέπεσε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού το 1996, με επιβαίνοντες τους Χριστόδουλο Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψό και Παναγιώτη Βλαχάκο.

Πρόκειται για μια κίνηση στην οποία προχωρεί ο Έλληνας υπουργός  Πάνος Καμμένος κάθε χρόνο από τότε που έχει αναλάβει το υπουργείο Άμυνας, για να τιμήσει τους νεκρούς ήρωες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.