Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Οι μάχιμοι ρεπόρτερ της ΣΜΥΑποτελούν μία από τις καλύτερες ομάδες φωτογράφων και κινηματογραφιστών του Στρατού Ξηράς. Πρόκειται για τον Αρχιλοχία (ΠΖ) Κεχαγιά Κώστα και τον ΕΠΟΠ Λοχία  (ΠΖ) Πλιάγκα Ευθύμιο

Στελέχη της Σχολής Μονίμων Αξιωματικών με άριστες γνώσεις στη φωτογραφία, το βίντεο και τη σκηνοθεσία, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ως μάχιμοι ρεπόρτερ σε όλες τις δραστηριότητες της σχολής. 


Σήμερα οι χακί ''συνάδελφοι'' της ΣΜΥ μαζί με τον εξαίρετο στη συνεργασία Τμηματάρχη Στρατιωτικής εκπαίδευσης Ταγματάρχη (ΠΖ) Παναγιώτη Παναγιώτου,  συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας για το ρεπορτάζ του kranosgr.

Δείτε φωτό από τους μάχιμους ρεπόρτερ της ΣΜΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.