Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Συμμετοχή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Διεθνές Συνέδριο για την Ασφάλεια
Από 9 έως 10 Φεβρουαρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο Future Force Conference 2017, με θέμα “From partnerships to ecosystems: combining our efforts for a more secure world”, το οποίο διεξήχθη στην Χάγη.Οι βασικές θεματικές ενότητες οι οποίες παρουσιάσθηκαν στο συνέδριο, από διακεκριμένους ομιλητές, διέλαβαν:

·         Τις υβριδικές απειλές, τον κυβερνοπόλεμο και την στρατηγική επικοινωνία

·         Την ασφάλεια σε αστικό περιβάλλον

·         Την εξέλιξη των ειρηνευτικών επιχειρήσεων

·         Την ασφάλεια των πληροφοριών σε αντιδιαστολή με τις κυβερνοεπιθέσεις·         Την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας

·         Την ανάληψη επιχειρήσεων σε ασταθές πολιτικό περιβάλλον

·         Την διαχείριση των φυσικών πόρων με τρόπο πρόληψης γεωπολιτικών ανισορροπιών και συγκρούσεων

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Ολλανδό ομόλογό του, General Tom Middendorp, με ομολόγους του άλλων χωρών καθώς και με τον Πρέσβυ της Ελλάδος στην Ολλανδία, κ. Δημήτρη Χρονόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.