Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Το βίντεο από τη συγκινητική στιγμή που ο Π. Καμμένος ρίχνει στεφάνι στα Ίμια


Το βίντεο από τη συγκινητική στιγμή όπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ρίχνει στεφάνι στα Ίμια, αποδέσμευσε και έδωσε στη δημοσιότητα πριν λίγο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μετά την αναχώρηση του Υπουργού όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, ακολούθησαν 8 υπερπτήσεις από τουρκικά μαχητικά εκ των οποίων οι 6 πάνω από τα Ίμια και οι 2 πάνω από την Καλόλιμνο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.