Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας από την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος οικονομικός απολογισμός της Ένωσης και παρουσιάστηκε ο προϋπολογισμός για το έτος 2017. Στη συνέχεια έγινε ένας γενικότερος απολογισμός του έργου της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. και συζητήθηκαν με τους παραβρισκόμενους θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους Στρατιωτικούς.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης υπήρξε η αναγόρευση ως επίτιμων μελών της Ένωσης της πρώην Προέδρου Ευμορφύλης Ασλανίδου και του Λγου ε.ε. Κωνσταντίνου Μελετιάδη. Στη συνέχεια βραβεύτηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που προσφέρει από την αρχή της ίδρυσης της στην Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.
Η εκδήλωση έκλεισε με την Ευλογία και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης και την απονομή συμβολικού δώρου στον συνάδελφο που “έπεσε” το φλουρί της πίτας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές της ΝΔ. κ. Σταύρος Καλαφάτης και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, της Ένωσης Κεντρώων κ.Ιωάννης Σαρίδης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Μενεμένης-Αμπελοκήπων, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Αρχιμαδρίτης π.Παντελεήμων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θ. Τσαιρίδης και ο Γ.Γραμματέας της Ε.Α.Α.Α κ. Νικόλαος Μυλώσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.