Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Πρόταση Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α Καστραντά Στυλιανού για τις Συντάξεις ΧηρείαςΠΡΟΤΑΣΗ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ

ΥΠΟΨ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΑΣ  Αντγου (ε.α) ΚΑΣΤΡΑΝΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ

1.Κατόπιν της προσφάτως (16 Φεβ 2016) ανακοινωθείσας απόφασης του ΜΤΣ που αφορά στην οριστική περικοπή μετά παρέλευση τριετίας του χορηγηθέντος κατά 50% μερίσματος σε χήρα εκλιπόντος Συναδέλφου και μέχρις οριστικής απόσυρσης-τροποποίησης του σχετικού περί χηρείας άρθρου του νόμου 4387/2016  (νόμος Κατρούγκαλου άρθρο 12) ,

                                                       Προτείνονται τα παρακάτω


 Άπαντες οι υποψήφιοι των εκλογών της ΕΑΑΣ για θέσεις Προέδρου, Αντιπροέδρου ,Μέλους να δεσμευθούν με ανακοίνωσή τους ότι:

(1) Σε περίπτωση εκλογής των θα συνηγορήσουν ώστε το 10% του ετήσιου προϋπολογισμού της ΕΑΑΣ θα κατατίθεται σε ξεχωριστό λογαριασμό υπέρ κάλυψης επειγόντων βιοποριστικών αναγκών χηρών και ορφανών Εκλιπόντων Συναδέλφων μελών της ΕΑΑΣ.

(2) Μετά την εκλογή των και σε συνεργασία με τις λοιπές Ενώσεις Αποστράτων Ναυτικού, Αεροπορίας καθώς και των ΣΑ, θα προωθήσουν άμεσα νομοθετική ρύθμιση για την επανίδρυση του συσταθέντος το 1852 και καταργηθέντος το 1935 ταμείου χηρών και ορφανών ΕΔ και ΣΑ με πρόβλεψη χρηματοδότησης από άλλους εκτός κρατικού προϋπολογισμού πόρους καθώς και δωρεών.

                                                                                                Αθήνα 17 Φεβ 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.