Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Σύσκεψη των Φορέων Πληροφορικής της ΠΑ
Από 20 έως 22 Φεβρουαρίου 2017, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της  Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ),  Σύσκεψη των Φορέων Πληροφορικής της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ).

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η εξέταση επίκαιρων θεμάτων που άπτονται της επιστήμης της Πληροφορικής και επηρεάζουν τις εξελίξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις. Στη σύσκεψη, που έγινε υπό την προεδρία του Διευθυντή Πληροφορικής  του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), συμμετείχαν αρμόδιοι επιτελείς των Διευθύνσεων του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, του 201 Κέντρου Εφοδιασμού Αεροπορίας, της ΕΜΥ, οι Διοικητές των Κέντρων Μηχανογράφησης και οι συναρμόδιοι φορείς Ασφαλείας και Τηλεπικοινωνιών του ΓΕΑ.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Διοικητής της ΕΜΥ, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.