Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Φωτό από τη συνεστίαση της ΕΑΑΣ Λήμνου


Την πρώτη χοροεσπερίδα της διοργάνωσε η Ε.Α.Α.Σ. ( Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού) Λήμνου, το Σαββάτο 4 Φεβ 2017, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Μύρινας, ενώ παράλληλα έλαβε χώρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος  Πατέρας Ιωάννης Πρόνιος (μέλος του Παραρτήματος)
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν & τίμησαν με την παρουσία του, ο Διοικητής της 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ» Ταξχος Γεώργιος Μπουζάκης και ο Αντγος ε.α. Βιτεντζάκης Αντώνιος.
Μετά την κοπή ο πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Κωνσταντίνος Τζουράς σε σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.
Ακολούθησε η βράβευση  της μαθήτριας Μανδαράκα Ανδριανής - Ειρήνης του Νικολάου, που αρίστευσε κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.
Η τυχερή της βραδιάς που πέτυχε το φλουρί, ήταν η κα. Διακογιάννη,  το οποίο αντιστοιχούσε σε μια εικόνα του Αγίου Σώζοντα,  προστάτη της νήσου Λήμνου.
Ακολούθησε μουσικοχορευτικό δείπνο με τη συνοδεία της ΣΜΣ/88 ΣΔΙ. Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος ευχαριστεί την 88 ΣΔΙ για την αμέριστη συμπαράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.