Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»


Την Πέμπτη 02 Φεβ 17, πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα, ημερίδα με θέμα «Περιφερειακή Ασφάλεια και Εθνική Άμυνα» που διοργανώθηκε από τη Σχολή, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο  Αξιωματικών Πεζικού (Π.Σ.Α.Π.). Κύριοι ομιλητές ήταν οι, Στγος (ε.α) Ζιαζιάς Κων/νος, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Δρ. Αθανάσιος Ε. Δρούγος, Στρατιωτικός Αναλυτής – Διεθνολόγος, κ. Σταύρος Καρκαλέτσης μέλος της Ομαδας Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Δρ. Ιωάννης Παπαφλωράτος, Νομικός - Διεθνολόγος, κ. Βασίλειος Κοψαχείλης Διεθνολόγος-Γεωστρατηγικός Αναλυτής και Υπτγος (ε.α) Λάμπρος Δαβιώτης, Μέλος ΔΣ Ένωσης Πολυτέκνων Ελλάδος. Την Ημερίδα παρακολούθησαν τα Στελέχη (Μόνιμοι Δύναμη και εκπαιδευόμενοι Λγοί και Ανθλγοί), το Πολιτικό προσωπικό και αριθμός οπλιτών της Σχολής, καθώς επίσης τα μέλη του Π.Σ.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.