Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση του υποψηρίου Προέδρου της ΕΑΑΣ Βασ. Ροζή στη ΛΑΕΔ
Σε πανηγυρικό κλίμα και στη κατάμεστη αίθουσα συνεδρίων της ΛΑΕΔ, ολοκλήρωσε τις παρουσιάσεις του,  για τις προσεχής εκλογές της  Ε.Α.Α.Σ. στις 19  Φεβ.2017, ο Αντιπρόεδρος και υποψήφιος Πρόεδρος τη, Αντγος  ε.α. Ροζής Βασίλειος.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε σε .όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Α.Α.Σ. και τα μέλη της, παρουσίασε τις θέσεις και απόψεις του καθώς και τον τρόπο ενεργειών  που πρέπει να ακολουθήσει  - εφαρμόσει το νέο Δ.Σ. για την επίλυση των δίκαιων και διαχρονικών προβλημάτων – αιτημάτων που αντιμετωπίζουν οι απόστρατοι.


Αναφερόμενος  στη προεκλογική περίοδο είπε πως διεξήγαγε ένα τίμιο και ειλικρινή αγώνα λέγοντας μόνο αλήθειες και γεγονότα που προκύπτουν από έγγραφα και πρακτικά συνεδριάσεων.. Για το πόλεμο και τις συκοφαντίες  που δέχθηκε, επανέλαβε αυτά που έλεγε σε κάθε παράρτημα που επισκέφτηκε,  πως είμαι εδώ παρόν, ρωτήστε με για όποιο θέμα θέλετε, ακόμη και επί προσωπικού, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ποτέ μου δεν κρύφτηκα, μη ν ακούτε τι λένε οι άλλοι για μένα, ρωτήστε εμένα.. Καταδίκασε δε κατηγορηματικά κάθε τι συκοφαντικό κυκλοφορεί  για άλλους υποψηφίους, τονίζοντας πως υπεύθυνος είναι μόνο για ότι λέει και διακινεί ο ίδιος, καταχειροκροτούμενος από τους παρισταμένους .


Ευχαρίστησε τους παριστάμενους εκπροσώπους Ν.Π.Ι.Δ, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του .Σ.Ξ. και της ΕΛ.ΑΣ, για τη παρουσία τους, ,τους συναδέλφους που παρέστησαν και όλους εκείνους που  συνάντησε  και εισέπραξε απέραντη αγάπη και υποστήριξη από τη πρόσφατη πανελλαδική επίσκεψη του σε τριάντα (30) παραρτήματα της Ε.Α.Α.Σ., ενώ  ανέφερε και όλους τους παραβρισκόμενους  υποψηφίους που τον τίμησαν με τη παρουσία τους.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του  καλώντας όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του, ώστε η Ε.Α.Α.Σ. να αλλάξει σελίδα και κάλεσε όλους τους αποστράτους σε μαζική συμμετοχή, ώστε η Ένωση την επόμενη μέρα να είναι δυνατή και αποφασιστική, ανεξάρτητη και δυναμική, αντάξια των προσδοκιών των μελών της, τονίζοντας πως θέλουν δε θέλουν κάποιοι η Ε.Α.Α.Σ.  στις 19 ΦΕΒ 2017 θα είναι η Ε.Α.Α.Σ. που αξίζουμε και επιθυμούμε, η Ε.Α.Α.Σ. της καρδιάς μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.