Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Τροχαίο με στρατιώτη στη Λήμνο. Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε δέντρο
Ακόμα ένα τροχαίο, ήρθε να προστεθεί στην μακρά λίστα των τροχαίων ατυχημάτων στην Λήμνο
Το τροχαίο περιορίστηκε μόνο σε υλικές ζημίες, και έγινε το πρωί γύρω στις 7:00
Η πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στρατιώτης στην περιοχή της Αστικής, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε δέντρο την ώρα που πήγαινε στο στρατόπεδο.
Για καλή του τύχη ο οδηγός την γλύτωσε με μικρό εκδορές και είναι καλά στην υγεία του, όσο για το αυτοκίνητο του σχεδόν καταστράφηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.