Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

"Υπέρ της Πατρίδος αμύνοντες" (ΦΩΤΟ)


Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ των του Έθνους πεσόντων και των της Πατρίδος αμυνόντων τελέσθηκε σήμερα, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο της πόλεως Καστοριάς.

Τη Δέηση τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με την παρουσία του Διοικητού του 15ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχη Σιόρεντα Χρήστου, της Βουλευτού ΝΔ κας Μαρίας Αντωνίου, του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή,

Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, του Διευθυντού της Αστυνομίας Καστοριάς κ. Αμαραντίδη Ευθυμίου και λοιπών εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Να σημειώσουμε ότι η Επιμνημόσυνη Δέηση τελείωσε με το προσκλητήριο των νεκρών ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, έπεσαν υπέρ Πατρίδος 112 Αξιωματικοί, 94 Υπαξιωματικοί και 5718 Οπλίτες.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Εκκλησάκι του Νεκροταφείου αλλά και στο οστεοφυλάκιο που φυλάσσονται τα οστά ηρώων της Ελλάδος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.