Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΒΡΑΔΙΑ ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ.Ε.Ε.Δ.Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε απο τον σύνδεσμο η επονομαζόμενη "βραδιά Εφέδρου" με επιτυχία συγκεντρώνοντας πολλούς φίλους στην εκδήλωση αυτή δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους. Μετά την ευλογία απο τον Πατηρ Κωνσταντίνο έγινε η κοπή της βασιλόπιτας. Ακολούθησε ο λόγος του προέδρου που αναφέρθηκε στο ρόλο της εφεδρείας σήμερα και στην ανακήρυξη απτον Υ.ΕΘ.Α. για το 2017 ως έτος εφέδρου και εθνοφύλακα. Εν συνεχεία δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσει το "τραπέζι του απόντα" και σε κλίμα συγκίνησης κρατήθηκε τιμητικά ενός λεπτού σιγή. Ύστερα ξεκίνησε ο χορός αποφορτίζοντας το κλίμα με περίσσιο κέφι μέχρι αργά..

   Ευχαριστούμε τον πατήρ Κωνσταντίνο, τους εκπροσώπους του δήμου Αγρινίου Αντιδήμαρχο κ. Καλαντζή, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Αλεξόπουλο και κ. Χασιώτη, την υπεύθυνη για τα εθελοντικά ζητήματα κα. Μακρή, την πολιτευτή της Ν.Δ. κα. Μπόκα, τον Διοικητή της Π.Υ. Αγρινίου κ. Πετράκη, τον πρόεδρο του Σ.Α.Σ.Σ. κ.Τσιούνη τους Προέδρους των ραδιοερασιτεχνών κ.Λαμπρακόπουλο και του σκοπευτικού συλλόγου κ. Κωσταρέλλο , τον πρόεδρο του συλλόγου "Αιτωλός" κ. Κάτση και την ένωση γυναικών Παναιτωλίου με τα μέλη τους, το Corali Luxury Resort καθώς και όλους τους φίλους μας.

                                                                                ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.