Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο Λοχαγός αναγνώστης της ΕΛΔΥΚ


Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο από την ημέρα που ο Λοχαγός ΠΖ Αναστάσιος Τερζόπουλος, χειροθετήθηκε αναγνώστης στην Κύπρο.


Συγκεκριμένα ο νέος αναγνώστης του θείου λόγου του Κυρίου υπηρέτησε πιστά τον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης όπως είναι αυτό του αναγνώστη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ. Η χειροθεσία είχε γίνει από τον Μητροπολίτη Ταμασού Ησαία.

Σήμερα το πνευματικό παιδί της Αγιορείτικης Μονής Ξενοφόντως που υπηρετεί σε επιτελείο, δεν χάνει την ευκαιρία να διακονεί όποτε οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν ως αναγνώστης, σε ναούς της Αθήνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.