Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ετήσια Κοπή Βασιλόπιτας ΕΑΑΑ Βόλου




Το Σάββατο 4-2-2017 στο Βόλο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Παραρτήματός μας, με τη συμμετοχή άνω των τριακοσίων (300) ε.α. Αξιωματικών και μελών των οικογενειών τους.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ασμχος ε.α. Βύρωνας Καρτσάνας, ο οποίος μεταξύ των άλλων, ανέφερε ότι κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Παραρτήματος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν τα μέλη του Παραρτήματος που στα γεγονότα της Κύπρου το 1974, συμμετείχαν στη Στρατιωτική Επιχείρηση με το κωδικό όνομα «ΝΙΚΗ» και ήταν πλήρωμα των αεροσκαφών που προσγειώθηκαν στη Μεγαλόνησο.

Κατά τη διάρκεια της εξιστόρησης των γεγονότων από τον Σμηναγό ε.α. κο Παναγιώτη Καράμπελα, ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν όλους τους παρευρισκόμενους, ιδιαίτερα δε τον ίδιο, ο οποίος, συμμετείχε μεν στην επιχείρηση αλλά το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ως πλήρωμα, ήταν μεταξύ των πέντε αεροσκαφών που δεν απογειώθηκαν κατόπιν διαταγής ελλείψει επιχειρησιακού χρόνου.

Στη συνέχεια, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης Αντιπτέραρχος ε.α. Σπυρίδων Καβούρης και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Υποπτέραρχος ε.α. Ιωάννης Κολοβός οι οποίοι και απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Αντισμήναρχο ε.α. Κωνσταντίνο Τυλιγάδη.

Στους κυρίους Ταξίαρχο ε.α. Λαυράνο Δημήτριο και Αντισμήναρχο ε.α. Καραίσκο Ιωάννη δεν απονεμήθηκαν οι πλακέτες καθώς ο μεν πρώτος απουσίαζε εκτός Βόλου λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος,  ενώ τα μέλη της οικογενείας του δευτέρου ο οποίος έχει αποβιώσει δεν μπόρεσαν να παραστούν. Το Δ.Σ. του Παραρτήματος δια μέσω του Προέδρου, δήλωσε ότι  θα προγραμματιστεί σχετική εκδήλωση στο άμεσο μέλλον.

Τιμήθηκε επίσης για την πολυετή του προσφορά στο Παράρτημα ο επιχειρηματίας μέλος του Παραρτήματος, Ανθυποσμηναγός ε.α. Σάββας Μεντεκίδης. Την πλακέτα επέδωσε ο τέως Πρόεδρος του Παραρτήματος, περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της «ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΟΡΟΣ», Υποπτέραρχος ε.α. κος Γρηγόρης Ιγγλέσης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κύριος Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος τόνισε ότι αν και δεν προσκλήθηκε κανένας Βουλευτής του Νομού, ο ίδιος θεώρησε καθήκον του να παραστεί μόνο κατά την ολιγόλεπτη τελετή κοπής της βασιλόπιτας, λόγω της στενής φιλίας που τον συνδέει τόσο με τον προηγούμενο Πρόεδρο του Παραρτήματος όσο και με τον τωρινό, καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κυρία Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία εξήρε το έργο το οποίο, παρά τις αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας. 

          Πέραν των ανωτέρω, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι:

-              Ταξίαρχος κος Ιωάννης Παπαπαναγιώτου, Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Βόλου, Διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ

-              Κος Γεώργιος Μουλάς, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο

-              Ταξίαρχος κος Ιωάννης Τόλιας, Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας

-              Σμήναρχος (Ι) κος Δημοσθένης Γρηγοριάδης, Διοικητής 111 Π.Μ.

-              Πύραρχος κος Χαράλαμπος Πόζογλου, Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου

-              Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. κος Κωνσταντίνος Δεμερτζής, Διοικητής 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος

-              Επισμηναγός (ΕΑ) κος Γεώργιος Μπουτίνας, Διοικητής 9ης ΜΣΕΠ

-              Σμήναρχος ε.α. κος Πιέρρος Πλατάνας, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α.

-              Σμηναγός ε.α. κος Νικόλαος Βούλγαρης, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α., ο οποίος εκπροσώπησε και το ΣΑΣ

-              Το ΣΑΣΥΔΑ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. του Παραρτήματος Σμηναγός ε.α. κος Δημήτριος Σιφνιώτης

-              Σμήναρχος ε.α. Αντώνιος Δανιηλίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αλμυρού

-              Κος Αθανάσιος (Σάκης) Κοκκίνης, Δικηγόρος και Υποψή­φιος Βουλευτής Μαγνησίας με τη Ν.Δ.




Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ετήσια Κοπή Βασιλόπιτας ΕΑΑΑ Βόλου
Ετήσια Κοπή Βασιλόπιτας ΕΑΑΑ Βόλου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrMC1VxupKw3h-X30FjqIUdNgLTCbIY55_g0lJXqbI6-PoszRAu40taj7jutXTC-I1XV7B6JmNyLj5xwVhYfy40X6OyeQQqtBNA82f0L9-HO3Ru_DrDffKAzf8kAKrF7W8RozOW4DhxWw/s640/unnamed.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrMC1VxupKw3h-X30FjqIUdNgLTCbIY55_g0lJXqbI6-PoszRAu40taj7jutXTC-I1XV7B6JmNyLj5xwVhYfy40X6OyeQQqtBNA82f0L9-HO3Ru_DrDffKAzf8kAKrF7W8RozOW4DhxWw/s72-c/unnamed.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_59.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_59.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy