Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το Σάββατο 11/02/2017 πραγματοποιήθηκε η  εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της λέσχης έφεδρων καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας στην αίθουσα εκδηλώσεων της  λέσχης αξιωματικών φρουράς Λαμίας ..
Μια λιτή και όμορφη γιορτή με την παρουσία του Δ.Σ και των μελών της λέσχης .
Τίμησαν με την παρουσία τους φορείς της πόλης της Λαμίας και όχι μόνο .
Ιερέας σαν εκπρόσωπος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ Νικολάου ευλόγησε την εκδήλωση .


Παρόντες από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν η αντιδήμαρχος Λαμιών  κ.Αργύρη Βίβιαν ο δήμαρχος Στυλίδας κ. Γκλέτσος Απόστολος από την περιφέρεια ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης  πολίτικης προστασίας κ. Πολύζος Ζώης εκ μέρους του ταξίαρχου διοικητή Κ.Ε.Υ.Π κ.Παπαδόπουλου Ελευθέριου ο διευθυντής της Λ.Α.Φ  Λαμίας λοχαγός κ.Καραγιώργος Παναγιώτης
Αξιωματικοί εν ανεργία και απόστρατοι .
Με την παρουσία του  τίμησε την εκδήλωση ο υποστράτηγος ε.α κ.Πανετσος Κωνσταντίνος ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό .

Επίσης φίλοι και συγγενείς των μελών της λέσχης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.