Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ Σχης Ανέστης Τσουκαράκης ορίστηκε ως Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Στρατιωτικών του ΕΦΚΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας γνωρίζεται ότι, με την υπ΄ αριθμ. Δ9/οικ.47400/12404/17-10-2016 απόφαση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης συγκροτήθηκαν στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), στον οποίο εντάχθηκαν και οι Έλληνες στρατιωτικοί, σε εφαρμογή του άρθρου 58 του Ν.4387/2016, Συμβουλευτικές Επιτροπές, μεταξύ των οποίων είναι και η Συμβουλευτική Επιτροπή Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας. Μέλη της υπόψη Επιτροπής, από μεριάς της Ομοσπονδίας μας ορίστηκαν ως τακτικό μέλος ο Πρόεδρός της, Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, με αναπληρωτή του τον Γενικό Γραμματέα, Λοχαγό Χρίστο Μαστρογιαννάκη.

Με την υπ΄ αριθμ. Δ9/56856/15100/23-1-2017 όμοια απόφαση του ανωτέρω Υφυπουργού, Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας ορίστηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.