Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΕΣΠΕΘ: Τα διαλαμβανόμενα της επιστολής ελήφθησαν υπόψιν του Βουλευτού Λακωνίας κ. ΔαβάκηΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.) *

Λάρισα 07 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑΕρώτηση του Βουλευτή Λακωνίας κ. Αθανάσιου Δαβάκη για θέμα που αφορά τις επιπτώσεις στην επετηρίδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά από επιστολή που εστάλη μέσω της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) η οποία αποσκοπούσε στο να αναδείξει, το ζήτημα της δυσμενούς διακριτής μεταχείρισης των Αξιωματικών που προέρχονται από ΑΣΣΥ, οι οποίοι εντάχθηκαν στις τάξεις των ΕΔ το έτος 1990, σε σχέση με τη βαθμολογική εξέλιξη παλαιοτέρων και νεότερων Αξιωματικών της ιδίας προέλευσης, καθώς επίσης και έναντι των μονιμοποιηθέντων εθελοντών του Ν.Δ 445/1974 (Α’ 160) και των μονιμοποιηθέντων εθελοντριών του Ν. 705/1977 (Α’ 279).

Διαπιστώσαμε σήμερα τελικώς ότι τα διαλαμβανόμενα της επιστολής μας ελήφθησαν υπόψη, από το βουλευτή Λακωνίας κ. Αθανάσιο Δαβάκη ο οποίος κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων ερώτηση προς τον Υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο Παναγιώτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Θ ευχαριστεί θερμά τον κ. Δαβάκη για την άμεση ανταπόκρισή του και αναμένουμε να υπάρξει άμεσα λύση επί του σχετικού θέματος.

Παραθέτουμε την ερώτηση του βουλευτού. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).


ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός:

Έχει λάβει γνώση της συγκεκριμένης ανισορροπίας στη σχετική επετηρίδα;

Τι μέτρα προτίθεται να λάβει ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή ιεραρχική θέση της τάξεως των αποφοίτων ΑΣΣΥ 1992 και η γραμμική συνέχεια στην επετηρίδα;


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                                                         
-Ο-


Πρόεδρος


-Ο-
Γεν. Γραμματέας

Στέφανος Κουκουράβας 6983531360

Νικόλαος Γκαμπλιάς 6937024917,  *7024917

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.