Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας ΕΑΑΣ Μεσσηνίας


ΣΤΙΣ 12 ΦΕΒ 2017 Η Ε.Α.Α.Σ./Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΗΝ Λ.Α.Φ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ 9ου ΣΠ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ./Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.