Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ. ΑΝΤΓΟΥ ε.α ΡΟΖΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΑγαπητοί συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς, της ΕΛ.ΑΣ και μέλη οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων.

Τη προσεχή Κυριακή 19 Φεβ.2017 διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Σ., στις οποίες είμαι υποψήφιος διεκδικώντας τη Προεδρίας της, όπου καλούμαστε να αποφασίσουμε  - ψηφίσουμε  τη Ένωση θέλουμε και μπορούμε να έχουμε.

Θέλουμε μια Ε.Α.Α.Σ..


Μικρή και φοβική, αδύναμη και άβουλη, με αποκλεισμούς και σύνδρομα, με παθογένειες και αγκυλώσεις, συμβιβασμένη και εξαρτημένη, υπηρέτη σκοπιμοτήτων και υπάκουο όργανο της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας, συμβιβασμένη και απλή διαχειρίστρια , να παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις και να σέρνεται πίσω από αυτές,  με αναχρονιστικό νόμο και κανονισμό λειτουργίας , χωρίς φωνή και άποψη,  ή
ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ Ε.Α.Α.Σ.
Μεγάλη και Δυνατή, Τολμηρή και Αποφασιστική, Ανοικτή στα μέλη της και Ανταποδοτική, Ανεξάρτητη και Αδέσμευτη, Σεβαστή και Αξιόπιστη,  Μαχητική και Διεκδικητική,  Σύγχρονη και Πρωτοπόρα, με  Όραμα και Προοπτική  με Σύγχρονο κανονισμό λειτουργίας και Νομοθετικό πλαίσιο ,χωρίς Αποκλεισμούς και Περιορισμούς,  με Φωνή και Άποψη, με Προτάσεις και Παρεμβάσεις  για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και κυρίως:
 Για την Άμυνα, την Υγεία, τα Εθνικά, Κοινωνικά, Οικονομικά, Ασφαλιστικά θέματα, την Ιθαγένεια , τον Εποικισμό που γίνεται στη Πατρίδα μας από τους λαθρομετανάστες. κ. α. Ότι είμαστε  εδώ παρόντες ενεργοί Απόστρατοι, και όχι απόμαχοι και παροπλισμένοι πολίτες. Ότι αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε τα πάγια και διαχρονικά αιτήματα μας. ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επίλυση αυτών και αντιμετώπιση που αρμόζει στο Κύρος, την Αξιοπρέπεια μας και στη Προσφορά μας.
Αγαπητοί συνάδελφοι, ζητώ τη ψήφο σας ώστε να μου δώσετε  τη δυνατότητα να αγωνιστώ  για να πετύχουμε ΜΑΖΙ να αλλάξουμε σελίδα, για την Ε.Α.Α.Σ. που Επιθυμούμε και Αξίζουμε, την Ε.Α.Α.Σ. της ΚΑΡΔΙΑΣ μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος


Αντιπρόεδρος και υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.