Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Τους καταδρομείς στα χιόνια τους είδατε... Δείτε και τους εκπαιδευτές τους!Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ορειβατικός Σύλλογος Δράμας συνέδραμε για την ομαλή διεξαγωγή της Άσκησης Χειμερινή Διαβίωση των Ειδικών Δυνάμεων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού.


Συγκεκριμένα διατέθηκε το Καταφύγιο και το Εστιατόριο στην Ε' ΜΚ (Δράμα) και Δ' ΜΚ (Ρεντίνα) για τη Σίτιση των Μονάδων όπως επίσης το Ιατρείο και το Αναρωτήριο.

Για την Εκπαίδευση μερίμνησαν Στελέχη και Εκπαιδευτές του Συλλόγου, Κασάπης Κωνσταντίνος, Τσουκαλίδης Γεώργιος και Δημητριάδης Γιάννης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.