Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Σοκ στη Γερμανία: Εξανάγκαζαν φαντάρους σε όργια και τους μαγνητοσκοπούσαν

Φρίκη προκαλεί η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ύστερα από καταγγελία γυναίκας στρατιωτικού μιας υψηλού κύρους βάσης στη νοτιοδυτική πόλη του Pfullendorf, στη Γερμανία.
Όπως αποκαλύφθηκε, στρατιωτικοί ανάγκαζαν νεοσύλλεκτους να προχωρούν σε εξευτελιστικές σεξουαλικές ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσαν το νοσηρό θέαμα.
ger1
Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία τον Οκτώβρη, αναγκάστηκε να πάρει μέρος σε διεστραμμένες και βίαιες σεξουαλικές πράξεις, ενώ είχε δει δεμένους φαντάρους τους οποίους οι ανώτεροι έβρεχαν με αντλίες νερού.
Ο γερμανικός στρατός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία τόνισε πως «έχει λάβει χώρα ένας σημαντικός αριθμός περιστατικών, τα οποία έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά υπ’ όψιν», ενώ χαρακτήρισε τις πράξεις αυτές ντροπιαστικές που έθιγαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την σεξουαλική ανεξαρτησία.
ger2
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας, υπάρχουν καταγγελίες για τρία περιστατικά από το 2014, ενώ λεπτομερή έρευνα της υπόθεσης υποσχέθηκε η υπουργός Άμυνας, Ursula von der Leyen.
«Ο,τι συνέβη στην εκπαιδευτική βάση είναι απεχθές και άθλιο», είπε μεταξύ άλλων η Leyen.
Επτά στρατιωτικοί αποδεσμεύτηκαν ως τώρα από τα καθήκοντα τους, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν θα διωχθούν ποινικά για τις πράξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.