Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: ''Η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προστατεύει τα στρατευμένα παιδιά της''
Με λύπη πληροφορηθήκαμε την αυτοχειρία του 40χρονου στελέχους 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας , ο οποίος πήρε την απόφαση να στρέψει το όπλο του εναντίον του και να βάλει τέρμα στην ζωή του.

Πρόκειται για το τέταρτο, μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών, θλιβερό περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στη λίστα νέων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που βάζουν τέρμα στη ζωή τους με τον τρόπο αυτό.


Το Ποτάμι θα αναμένει από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το αποτέλεσμα της διερεύνησης της εν λόγω αυτοκτονίας ελπίζοντας ότι η εξέταση θα είναι σε βάθος συνεκτιμώντας τα αίτια αυτής σε συνδυασμό με τις άλλες και θα λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον, δεδομένου ότι η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προστατεύει τα στρατευμένα παιδιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.