Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΒΑ: Όλη η υπουργική απόφασηΗ υπουργική απόφαση που υπογράφουν οι Καμμένος-Χουλιαράκης, λύνει το βασικό και μεγάλο πρόβλημα που έχει να κάνει με το που θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρωθούν οι 1000 προσληφθέντες Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης. Αυτή τη κοινή υπουργική απόφαση δημοσιεύουμε.
θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες, ανά Κλάδο, διαδικασίες-προκηρύξεις κλπ, για την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας.
Εφόσον βρέθηκαν και εγκρίθηκαν τα κονδύλια,νομίζουμε ότι η διαδικασία θα προχωρήσει χωρίς προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.