Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Ανοικτή επιστολή της ΠΟΕΣ στον τομεάρχη άμυνας της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς

τον Αντιπρόεδρο & Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ

κ. Άδωνι Γεωργιάδη


Αξιότιμε κε Πρόεδρε.

Τη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 11.07΄ περιήλθε, συνημμένως, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ομοσπονδίας μας πρόσκλησή σας προκειμένου να παραβρεθούμε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00΄ στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, την οποία και αποδεχθήκαμε.

Δια του παρόντος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε δημοσίως, για την τιμή να μας προσκαλέσετε στη θερμή αυτή εκδήλωσή σας και να βρεθούμε σε ένα ιδιαίτερα ζεστό χώρο, να συναντήσουμε και να συνομιλήσουμε με λοιπούς εν ενεργεία συναδέλφους μας, που υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία, παρά την έκπληξή μας.

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις φέρνουν τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά πιο κοντά, αμβλύνουν τις όποιες αντιθέσεις και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Στην προσπάθειά σας αυτή παραμένουμε στη διάθεσή σας και επικαιροποιούμε δημοσίως την πρόσκλησή μας για συνάντηση μαζί σας, ακόμη και στα γραφεία μας, προκειμένου να αντιληφθείτε δια ζώσης ότι βρισκόμαστε στο ίδιο στρατόπεδο, παρά τις περί του αντιθέτου παραπληροφορίες.


Με εκτίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.