Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυμα Προέδρου ΕΑΑΣ Ευάγγελου Δανιά


Σεβαστοί Στρατηγοί, αγαπητές (-οί ) Φίλοι, συνάδελφοι και εκλεκτά μέλη της Ένωσης των εκλιπόντων.

Έφτασε η ώρα της απόφασης για την ΕΑΑΣ, σας καλώ όλες και όλους ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεών σας, την Κυριακή  19 Φεβ.2017 να δώσετε βροντερό παρόν και να ασκήσετε το δημοκρατικό σας καθήκον ψηφίζοντας τον κατά την κρίση σας ικανότερο, με βάση την προσωπικότητα  και την διαχρονική προσφορά του στο συνάδελφο και τα μέλη των οικογενειών των εκλιπόντων , καθώς επίσης  τις γνώσεις του στον χειρισμό των θεμάτων που μας  απασχολούν και τις εμπειρίες του, στο τρόπο αντιμετώπισής των.

                                 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και όχι ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ

Προκειμένου η ΕΑΑΣ να παραμείνει ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ των εξελίξεων, υπεράνω και έξω από τα πολιτικά κόμματα που αποτελεί ΣΤΑΘΕΡΗ και ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ θέση μου.

Εντυπωσιακή συμμετοχή και ψήφο κατά συνείδηση.

                                                                     Με τιμή.                                                          Υπτγος ε.α Ε.Ν.Δανιάς.

                                        Πρόεδρος & Υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.