Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση ε.ε και ε.α στελεχών του ΣΕΜ στη ΘεσσαλονίκηΉταν μια ξεχωριστή βραδιά για τα ε.ε και ε.α στελέχη του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών (ΣΕΜ) της περιοχής Θεσσαλονίκης αυτή της 20ης Φεβ 2017, που διοργανώθηκε σε γνωστό εστιατόριο – ταβέρνα της περιοχής της Πυλαίας.


Μετά από πολλά χρόνια, συναντήθηκε το παλιό με το νέο, η πείρα με την νεανικότητα, η αποφασιστικότητα με την τολμηρότητα. Η συγκίνηση, η θύμηση και η αναπόληση παλαιών καταστάσεων και στιγμών σε μονάδες του Σώματος και πολλά άλλα γεγονότα, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς για όλους μας.Το δέσιμο των στελεχών του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών, φαίνεται στα μάτια τους στις φωτογραφίες και θα υπάρχει πάντα, διότι από το έργο του προκύπτουν εμπειρίες μέσα από τις δυσκολίες και πάντα αδελφικές και ανθρώπινες σχέσεις.Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται το πνεύμα της βραδιάς, μα το κυριότερο, στα πρόσωπα όλων μας η αγάπη, η χαρά, η συναδελφικότητα για τον παλαιό και νέο συνάδελφο.


Ας φροντίσουμε να κρατήσουμε το Σώμα ψηλά και να επαναλάβουμε την παρούσα βραδιά πολλές ακόμη φορές, ήταν το συμπέρασμα που προέκυψε και μάλιστα με την συμμετοχή και άλλων στελεχών ακόμα.Όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης ως σημείο συνάντησης την επόμενη φορά, όπου υπηρετεί και ο μεγαλύτερος όγκος των στελεχών του Σώματος.Εν κατακλείδι, το Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών, ουδέποτε ήταν και ουδέποτε θα είναι σε κρίση!


Με εκτίμηση,Βούγιας Κων/νος

Υπτγος (ΕΜ) ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.