Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Καταγγελία Υπαξιωματικού στην Ευρωπαϊκή Ένωση για παραβίαση του ωραρίου στις ΕΔΔύο αναφορές για το θέμα του ωραρίου στις ΕΔ απέστειλε προς την επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο  Αντιπρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς Μπάτζιος Φώτιος, με τις οποίες καταγγέλει παραβίαση του ωραρίου εργασίας των στρατιωτικών.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά προς το kranosgr,  σε συνέχεια του http://kranosgr.blogspot.gr/2017/01/blog-post_117.html άρθρου μου, σας γνωρίζω πως απέστειλα αναφορές για το θέμα του ωραρίου στις Ε.Δ, στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε να διερευνήσουν, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, αν εφαρμόζεται το Ευρωπαϊκό δίκαιο στο συγκεκριμένο θέμα.


Παραθέτουμε τα σχετικά έγγραφα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.