Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕΠΕ Κω: Αθέμιτος ανταγωνισμός με τις εκδηλώσεις στη Λέσχη Αξιωματικών

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕΠΕΚΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Την περασμένη Τρίτη (7 Φεβρουαρίου 2017) και μετά από αίτημα του, ο ΣΕΠΕΚΩ συναντήθηκε με τον ταξίαρχο Κω κ. Στέλιο Σεριεντάνη. Στην πρώτη επαφή του σωματείου με τον διοικητή της ταξιαρχίας ετέθη το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού που δημιουργεί η λέσχη των αξιωματικών στις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης με τη συμμετοχή της στη διοργάνωση δεξιώσεων και χοροεσπερίδων κάθε μορφής και σε όποιο άτομο ή σύλλογο το ζητήσει. Είναι προφανές ότι ο κάθε επιχειρηματίας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στις τιμές τη λέσχη η οποία δεν χρειάζεται να πληρώνει σερβιτόρους, μαγείρους και λοιπό προσωπικό, ούτε ενοίκια και γενικότερα είναι άλλη η λειτουργία της και άλλος ο ρόλος της. Ούτε είναι δουλειά των στρατεύσιμων νέων να στερούν το μεροκάματο από τις αντίστοιχες ειδικότητες εργαζομένων που μόλις προαναφέραμε.Ο ταξίαρχος κατανόησε πλήρως το σκεπτικό του σωματείου και μας διαβεβαίωσε ότι πέρα από τρεις ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις τέτοιου είδους μέσα στο μήνα που διανύουμε, η λέσχη θα πάψει να λειτουργεί ανταγωνιστικά προς την τοπική αγορά εστίασης.

Το σωματείο εκπροσώπησε στη συνάντηση ο πρόεδρος Μανιάς Βασίλης.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ταξίαρχο για την εποικοδομητική συζήτηση και την κατανόηση που επέδειξε και τον διαβεβαιώνουμε ότι ο ΣΕΠΕΚΩ οποτεδήποτε χρειαστεί θα είναι δίπλα στην ταξιαρχία της Κω.Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

ΠΗΓΗ: http://vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=43632#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.