Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Καμμένος-Γεωργιάδης: Κι όμως μιλάνε απ΄ευθείας για τα σοβαρά της Άμυνας! Ευτυχώς…

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτός από Αντιπρόεδρος της ΝΔ αναλαμβάνει και τομεάρχης Άμυνας του κόμματος,οι δημοσιογράφοι αρχίσαμε να τρίβουμε με ικανοποίηση τα χέρια μας! Καμμένος από τη μία, Γεωργιάδης από την άλλη είναι ένα δίδυμο που κάθε δημοσιογράφος …ονειρεύεται! Εύκολο μεροκάματο…


Μόνο που όσο περνά ο καιρός αποδεικνύεται ότι και οι δύο φαίνεται ότι προς το παρόν τουλάχιστον εννοούσαν αυτά που έλεγαν ,όταν διαβεβαίωναν ότι στον χώρο της Εθνικής Άμυνας δεν θα μεταφέρουν την σφοδρή πολιτική τους αντιπαράθεση αλλά και τις προσωπικές αντιπάθειες .
Ο Α.Γεωργιάδης έφθασε στο σημείο να δηλώσει ότι “προτιμά τον Καμμένο στον ΥΕΘΑ” και ο Καμμένος όπως μαθαίνουμε το αυτονότητο που όμως για εμάς τους δημοσιογράφους μοιάζει μάλλον …ανήκουστο. Ενημέρωσε θεσμικά τον Γεωργιάδη για μια απόφαση που είχε λάβει, η οποία είχε ρίσκο. Ο Γεωργιάδης αν και εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις δεν το ΄κανε “βούκινο”, ούτε διατύπωσε δημόσια τις επιφυλάξεις του.


Το γεγονός ότι μιλάνε μεταξύ τους όταν χρειαστεί για σοβαρά ζητήματα μόνο θετικό και ελπιδοφόρο είναι. Ελπίζουμε να διατηρήσουν αυτό το δίαυλο επικοινωνίας …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.