Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Έτσι εκπαιδεύονται οι σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών



Στην ορεινή περιοχή του Περτουλίου Τρικάλων και κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιείται εδώ και μία εβδομάδα η χειμερινή διαβίωση των σπουδαστών και σπουδαστριών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Είναι η δεύτερη χρονιά που και τα δύο τάγματα της Σχολής συμμετέχουν ενεργά και τις δύο εβδομάδες στην εκπαίδευση, την οποία και θα παρακολουθήσουν εξ ολοκλήρου έως και την ερχόμενη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου.






Η Χειμερινή Εκπαίδευση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών της ΣΜΥ, το οποίο έχει σκοπό να αναπτύξει τις στρατιωτικές αρετές και τη στρατιωτική αγωγή των Σπουδαστών της Σχολής.


Στα Περτουλιώτικα λιβάδια βρέθηκε προχθές και το kranosgr προκειμένου να δει από κοντά και να σας μεταφέρει την εικόνα από την πραγματικά εντυπωσιακή από όλες τις απόψεις εκπαίδευση. Εκεί συναντήσαμε και το Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο κο Γεώργιο Λιάκο ο οποίος από τις 6 Φεβρουαρίου που ξεκίνησε η διαβίωση βρίσκεται καθημερινά κοντά στους σπουδαστές του και μαζί με τους συνεργάτες του επιβλέπει τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται η εκπαίδευση.

Έχουν προβλεφθεί τα πάντα και όλα κυλούν βάσει προγράμματος χωρίς να έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Η Σχολή έχει φροντίσει και έχει ελέγξει τα πάντα. Το φαγητό παρασκευάζεται σε ειδικά μαγειρία που έχουν κατασκευαστεί στο χώρο, το νερό είναι από τρεχούμενη πηγή που έχει ελεγχθεί, ενώ έχει στηθεί θερμαινόμενο ιατρείο για τις έκτακτες ανάγκες που τυχόν προκύψουν. Ακόμη και χημικές τουαλέτες έχουν τοποθετηθεί

Σημαντική είναι η συμβολή και η συνεργασία με τις τοπικές αρχές της περιοχής όπως τον Αντιπερειφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, ο οποίος φροντίζει να βρίσκεται ο δρόμος συνεχώς ανοιχτός λόγω της πυκνής χιονόπτωσης, το Δήμο Πύλης και το Δασαρχείο της περιοχής καθώς και τους επαγγελματίες του Σαλέ  οι οποίοι συμβάλουν τα μέγιστα στην καλύτερη διαβίωση των σπουδαστών.

Όσον αφορά τη στρατιωτική εκπαίδευση που πραγματοποιείται στο χώρο, αυτή περιλαμβάνει 13 δραστηριότητες. Bολές, επιβίωση σε χιονοσκεπείς περιοχές, κατασκευή χειμερινών καταλυμάτων, εκμάθηση της τεχνικής του σκι και των χιονοδρόμων και εκτέλεση πορειών σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες είναι ορισμένες από αυτές.

Χθες και στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης σε σχηματισμούς της Θεσσαλίας, βρέθηκε στην περιοχή και ο νέος Αρχηγός του Γενικού  Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος θαύμασε από κοντά την πραγματικά άρτια εκπαίδευση της Σχολής. Εξάλλου είναι ένας από τους ανθρώπους που ως Διευθυντής του Δ' κλάδου του  ΓΕΣ έκανε σημαντικές προσπάθειες για την αναβάθμιση της σχολής.
Δείτε φωτό που κατέγραψε ο φακό του kranosgr













































Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Έτσι εκπαιδεύονται οι σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών
Έτσι εκπαιδεύονται οι σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijsSexQhgMsAiQVpfepRbU0y_poev52zo7my5ppxpsn_rHF-qbV6n5Jn9y_BXUcd0uwdv3DQwicR0sEUUWPkTDzyZ5al0KGQg94ymhaTxi6rEg1OcIMaOECv8rzuJ96SfwvCVuQSZV6vA/s640/unnamed.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijsSexQhgMsAiQVpfepRbU0y_poev52zo7my5ppxpsn_rHF-qbV6n5Jn9y_BXUcd0uwdv3DQwicR0sEUUWPkTDzyZ5al0KGQg94ymhaTxi6rEg1OcIMaOECv8rzuJ96SfwvCVuQSZV6vA/s72-c/unnamed.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_338.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/02/blog-post_338.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy