Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Μαθητές δημοτικού σχολείου της Λάρισας στη χειμερινή διαβίωση της ΣΜΥΜια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν χθες μαθητές και δάσκαλοι από τη Λάρισα οι οποίοι βρέθηκαν στην ορεινή περιοχή του Περτουλίου.
Πρόκειται για τους μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξεων του 19ου Δημοτικού Σχολείου της συνοικίας Χαραυγής Λάρισας, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στα χιονισμένα Περτουλιώτικα λιβάδια του ορεινού όγκου των Τρικάλων. Εκεί και κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους στο χώρο του χιονοδρομικού κέντρου, έτυχαν πάνω στην εκπαίδευση των σπουδαστών της ΣΜΥ, οι οποίοι εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν με τους εκπαιδευτές τους κατάβαση από την πίστα του χιονοδρομικού.


Ενθουσιασμένοι οι μικροί μαθητές από τη θέα των σπουδαστών ζήτησαν από τους συνοδούς δασκάλους τους να δουν περισσότερες δραστηριότητες. Η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα, αφού μετά από συνεννόηση των δασκάλων με τον Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο κο Λιάκο, τους επετράπη να δουν εκτός από την κατάβαση στην πίστα του χιονοδρομικού και την κατασκευή των ιγκλου σε ασφαλή και ελεγχόμενο χώρο.


Οι ευχαριστίες  των μαθητών προς τη Σχολή εκφράστηκε με ζητοκραυγές και χειροκροτήματα.

Πρόκειται για μια επίσκεψη που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους όπως και στη μνήμη των δασκάλων οι οποίοι κι αυτοί με τη σειρά τους το χάρηκαν αρκετά, επιχειρώντας ορισμένοι από αυτούς με κάπως βέβαια αργές κινήσεις στην πρηνηδόν θέση να θυμηθούν τα νιάτα τους και να μιμηθούν τους νεαρούς σπουδαστές!
Δείτε φωτό που κατέγραψε ο φακός του kranosgr:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.