Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Οι Εθνοφύλακες Λήμνου έκοψαν την πίτα τους (φωτο)


Κοπή Βασιλόπιτας στο Τ.ΕΘ. Λήμνου. Ομορφη εκδήλωση, ζεστή συναδελφική ατμόσφαιρα.


Ανταλάξαμε ευχές, όπως αναφέρει η  Εθνοφυλακη Λημνου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook  και δεσμευτήκαμε όλοι, τα πολύ καλά αποτελέσματα που πετύχαμε την χρονιά που πέρασε (με πολύ δουλειά και επιμονή ) να τα διατηρήσουμε και να τα αυξήσουμε.Ο Δ/κτής του Τ.ΕΘ. Λήμνου απένειμε αναμνηστικούς Επαίνους της 88 ΣΔΙ σε Εθνοφύλακες για την συνεχή συμμετοχη τους στις εκπαιδεύσεις, το Ηθος και την γενικότερη προσφορα τους στην συλλογικη προσπαθεια του Τ.ΕΘ. Λήμνου για το ετος 2016.


Να μας εχει η Παναγια μας ολους γερούς υπό την Σκεπη της και να μας αξιώνει. Σημαντική η παρουσία του στρατιωτικού Ιερέως Πατήρ Ιωαννη Πρόνοιου, ο οποίος ευλόγησε την εκδήλωση μας.


Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, Εθνοφύλακες εκ μέρους ολων των συναδέλφων θέλοντας να τιμήσουν τον Ανθρωπο, τον Αξιωματικό, που με το επιτελείο του εχει φέρει το Τ.ΕΘ. Λήμνου σε ενα εξαιρετικό επίπεδο, του επέδωσαν,

α) πλακέτα με τον θυρεό της 88ΣΔΙ και τον θηρεο της Εθνοφυλακής και με την υπόμνηση: » Δκτης Τ.ΕΘ Λ.ημνου. Ηθος, Φιλοπατρία, Επαγγελματισμός, Εργατικότητα, Αποτελεσματικότητα. Τιμή μας που σας εχουμε Διοικητή μας. Εθνοφύλακες Λήμνου»

β) πλακέτα την οποία επέδωσε συνάδελφος Εθνοφύλακας καταδρομέας αλεξιπτωτιστής , μέλος του european paratroopers assosiation.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.