Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Το ζεϊμπέκικο των στρατηγών


Στους Στρατηγούς Σπύρο Τσιρώνη, Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Λάρισας και Κωνσταντίνο Βλάχο θα μπορούσε να αποδοθεί δικαιωματικά ο τίτλος του καλύτερου χορευτή κατά το χθεσινό γλέντι της Τσικνοπέμπτης στη  ΛΑΦ Λάρισας.
Με τις καταπληκτικές χορευτικές τους επιδόσεις στο ζεϊμπέκικο, ξεσήκωσαν στην κυριολεξία τους παρευρισκομένους από τους οποίους εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα.
Από τις γυναίκες την παράσταση έκλεψε το 404 ΓΣΝ Λάρισας με τη Διευθύνουσα Μαρία Νταλιάνη και την Ταγματάρχη Μαρία Μαλλιαρού να κλέβουν την παράσταση.
Καλλιτεχνικός διευθυντής της βραδιάς ο Υποστράτηγος ε.α Δημήτριος Λεοντάρης.
Δείτε τα σχετικά βίντεο και φωτό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.