Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Εξουδετέρωση βόμβας: Συγχαρητήρια Π. Καμμένου στον Ταξίαρχο Κούκο

Συνάντηση στη διάρκεια της τελετής εγκαινίων συγκροτήματος 22 κατοικιών για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στις εγκαταστάσεις του πρώην 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Τα συγχαρητήρια του στον ταξίαρχο Δημήτριο Κούκο, διοικητή της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, ο οποίος είχε τον συντονισμό της επιχείρησης απενεργοποίησης, μεταφοράς και εξουδετέρωσης της βόμβας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, που βρέθηκε στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, με παράλληλη εκκένωση μιας μεγάλης περιοχής, έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Ο υπουργός συνάντησε τον ταξίαρχο στη διάρκεια της τελετής εγκαινίων συγκροτήματος 22 κατοικιών για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στις εγκαταστάσεις του πρώην 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, και αφού συνομίλησε μαζί του για λίγα λεπτά τον συνεχάρη για την άψογη εξέλιξη της όλης επιχείρησης.


Σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Καμμένος εξέφρασε την ικανοποίηση του και για το γεγονός ότι ήταν άψογη και η συνεργασία του Στρατού, με την Αστυνομία, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους και όλες τις άλλες υπηρεσίες που είχαν εμπλοκή στην επιχείρηση. Ταυτόχρονα εξήρε και την ανταπόκριση των πολιτών, με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.