Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Βέροια: Κόκκινο γαρύφαλλο στο μνήμα πεσόντων στρατιωτικών από τον Υποστράτηγο Χρ. Σίμο


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με παρουσία πλήθους κόσμου, τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου (Ψυχοσάββατο) 18/2 στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο της Βέροιας επιμνημόσυνη δέηση υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των υπέρ πατρίδας πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών. Την δέηση τέλεσε ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτης
Αθηναγόρας Μπίρδας, ενώ στεφάνι κατέθεσε ο Στρατηγός - Διοικητής 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Σίμος Χρήστος και ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Βέροιας Βάιος Γούναρης. Ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ανάγνωση των ονομάτων των πεσόντων και απόδοση τιμών από το στρατιωτικό άγημα. 

Πριν το πέρας της τελετής, οι εκκλησιαστικές, στρατιωτικές, αστυνομικές και τοπικές Αρχές εναπόθεσαν από ένα κόκκινο γαρύφαλλο στους τάφους των πεσόντων. Στην επιμνημόσυνη δέηση παρέστησαν επίσης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Διοικητής Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελλ. Αστυνομίας Β. Ελλάδος, Διονύσιος Κούγκας, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Φυτειάς Νίκος Αγγέλου, καθώς και συγγενείς των πεσόντων. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: http://www.veriotis.gr/2017/02/blog-post_418.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.