Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Συμμετοχή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Διεθνές Συνέδριο για την ΑσφάλειαΑπό απογευματινές ώρες της 8 Φεβρουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, θα μεταβεί στην Χάγη, κατόπιν πρόσκλησης του Ολλανδού ομολόγου του, General Tom Middendorp, όπου και θα συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο ‘’Future Force Conference 2017’’, με θέμα “From partnerships to ecosystems: combining our efforts for a more secure world”.


Ο σκοπός του συνεδρίου, στο οποίο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν αξιωματούχοι και διακεκριμένες προσωπικότητες του κρατικού και ιδιωτικού τομέα, είναι η δημιουργία συναντίληψης επί ευρέος φάσματος πτυχών, οι οποίες συνθέτουν το σύγχρονο περιβάλλον ασφαλείας, υπό το πρίσμα των υφιστάμενων γεωπολιτικών και τεχνολογικών εξελίξεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.