Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός: Είμαστε υπερήφανοι για τους στρατιώτες μας


Στην τηλεοπτική εκπομπή Επικοινωνία της ΕΡΤ3, φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ, Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός, τονίζοντας ότι το ΓΕΣ είναι υπερήφανο για τους στρατιώτες που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό, οι οποίοι αποδεικνύουν καθημερινά το ήθος τους, το φιλότιμό τους και τη διάθεσή τους για προσφορά στην πατρίδα.

«Και αυτό φάνηκε με την εθελοντική αποποίηση του δικαιώματος τους να μετατεθούν σε πόλεις συμφερόντων τους και τη θέλησή τους να παραμείνουν σε μονάδες της παραμεθορίου» επισήμανε ο κ. Φανιός.Ο εκπρόσωπος του ΓΕΣ δήλωσε επίσης, ότι το σύστημα μεταθέσεων των στρατιωτών είναι απολύτως δίκαιο και αξιοκρατικό και όλες οι διαδικασίες που αφορούν στις μεταθέσεις των στρατιωτών τηρούνται επακριβώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.