Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ελληνοαμερικανός Πεζοναύτης Νικ Ξιάρχος


Ο Νικ (Νικόλας) Ξιάρχος ήταν ένας Ελληνοαμερικανός Δεκανέας Πεζοναυτών από τη Μασαχουσέτη που υπηρετούσε τη θητεία του στο Αφγανιστάν. Εκεί το 2009  έχασε τη ζωή του ηρωικά σε ηλικία 21 ετών. Την περασμένη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ήταν τα γενέθλιά του. Ο Νικ θα γινόταν 29  ετών. Οι φίλοι και οι συγγενείς του δεν τον ξέχασαν και δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Θα ζει για πάντα μέσα στις καρδιές τους.

Επειδή η αγάπη του Νικ για την Ελλάδα ήταν μεγάλη, φέτος και ως μνημόσυνο στη μνήμη του, ο πατέρας του Στήβεν Ξιάρχος Αξιωματικός των Πεζοναυτών, αποφάσισε να τον τιμήσει με ένα διαφορετικό τρόπο. Θα συμμετάσχει στον μαραθώνιο της Αθήνας κάτι που θα ήθελε να κάνει και ο γιος του και δυστυχώς δεν πρόλαβε. Ο πατέρας θα είναι εκεί για να τιμήσει και να εκπληρώσει την επιθυμία του γιού του!

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο που μας έστειλαν στο kranosgr, Ελληνοαμερικάνοι φίλοι του Νικ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.