Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Φλέβα χρυσού ο Καμμένος...Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος επέστρεψε χθες από το Αμπου Ντάμπι και είχε κέφια. Αιτία, η επένδυση στις Φλέβες, την οποία «ψήνει» εδώ και πολύ καιρό. Όπως έλεγε σε συνεργάτες του μετά το ταξίδι στο Αμπου Ντάμπι, «τα πράγματα πάνε πολύ καλά». Τι είναι η επένδυση στις Φλέβες, για την οποία ενδιαφέρονται οι εμίρη­δες; Προβλέπει κατασκευή τουριστικής μονάδας επτά αστέρων από την οποία υπολογίζεται οτι το ετήσιο κέρ­δος για τη χώρα θα είναι 100 εκατομμύρια ευρώ. Αν είναι έτσι, πώς να μην ετοιμάζεται για αγορά ακόμη και F-35; 


Π.Κ.

(ΕΙΔΗΣΕΙΣ-23/02/2017)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.