Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Σε σχηματισμούς της Θεσσαλίας ο Α/ΓΕΣ Αντγος Αλκιβιάδης Στεφανής

Προγραμματισμένη επίσκεψη σε μονάδες και σχηματισμούς στη Θεσσαλική Περιφέρεια πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.


Όπως είχε από μέρες ανακοινωθεί στα στελέχη, ο Αρχηγός Στρατού, ξεκίνησε την περιοδεία του νωρίς σήμερα το πρωί από την περιοχή του Περτουλίου, όπου πραγματοποιεί την χειμερινή της διαβίωση η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών. Ακολούθως στις 11 το πρωί ο κος Στεφανής μίλησε σε προγραμματισμένη συγκέντρωση στην έδρα της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα, ενώ η περιοδεία του ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι με επίσκεψη στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών και την 1η ΤΑΞΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.