Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Ένας Στρατιωτικός Ιερέας στα Απάτσι


Την Δευτέρα 6/2/17 σε επίσκεψη του στην 1 ΤΑΞΑΣ ο Ιερέας του Α.Τ.Α, Σχης (ΣΙ) Αθανάσιος Τσιμενίδης είχε την εξαιρετική ευλογία να πετάξει με Ε/Π apache Longbow του 2 ΤΕΕΠ.
Χειριστής ήταν ο εμπειρότατος δι/της του 2 ΤΕΕΠ, Ανχης (ΑΣ) Εμμ. Χατζηδάκης.


Το πολεμικό προφίλ της πτήσης ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και πάντα δυναμώνει την ακατάλυτη αίσθηση της υπεράσπισης της πατρίδας.

Σε συνέχεια από την πτήση των ουρανών ο π.Αθανάσιος επισκέφθηκε το 2 ΚΕΠ στην κορυφή της Πάρνηθας.
Τέλος από τα έγκατα της της  NCSE  από όπου επικοινωνούν οι ουρανοί με την προσευχή πάντα 
να συναντούμε ουρανούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.