Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ημερίδα ΣΔΕΠΝΤην Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών Ναυτικού (ΣΔΕΠΝ), επιστημονική ημερίδα με θέμα "Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και Επιπτώσεις στην Ελλάδα", την οποία παρακολούθησαν στελέχη Διοικήσεων και Υπηρεσιών του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και οι σπουδαστές της Σχολής.  Κατά την διάρκεια της ημερίδας εξετάστηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στις χώρες της Μέσης Ανατολής, καθώς επίσης τα ζητήματα της τρομοκρατίας και του προσφυγικού/μεταναστευτικού.


Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο  Διοικητής Ναυτικής Εκπαιδεύσεως (ΔΝΕ) Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος ΠΝ, ενώ στη συνέχεια ο Πρέσβης επί τιμή κ. Δημήτριος- Αλέξανδρος Νεζερίτης εκφώνησε την εισαγωγική ομιλία.

Στην εν λόγω ημερίδα συμμετείχε ο  Δρ. Χαράλαμπος Παπασωτηρίου (Πάντειο πανεπιστήμιο - Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων), ο Δρ. Σωτήριος Ρούσσος (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – Κέντρο Μεσογειακών, Μεσανατολικών και Ισλαμικών Σπουδών), ο Δρ. Άρεφ Αλ Ομπέιντ (Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων), ο Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης (Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων), ο Δρ. Ιωάννης Παρίσης (Ακαδημία Στρατηγικών Αναλύσεων) και ο Πρέσβης επί τιμή κ. Αλέξανδρος Μαλλιάς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.