Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας ΕΑΑΣ ΑρκαδίαςΤην Κυριακή 05 - 02 - 2017 καί ώραν 11.30΄, σε σεμνή τελετή πού έλαβε χώραν σε αίθουσα τής Λέσχης ΄Αξιωματικών Φρουράς Τριπόλεως , πραγματοποιήθηκε παρουσία  μελών της Ε.Α.Α.Σ. και των οικογενειών των καθώς και παρουσία προσκληθέντων πρός τούτο επισήμων και εκπροσώπων των εδρευόντων στην Τρίπολη ΄Αρκαδίας Στρατιωτικών ΄Αρχών και Σωμάτων ΄Ασφαλείας , η καθιερωμένη κοπή τής Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Τριπόλεως τής ΄Ενώσεως ΄Αποστράτων ΄Αξιωματικών Στρατού ως και ή βράβευση αριστούχων μαθητών τέκνων  μελών της Ε.Α.Α.Σ..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.